UPPLEVELSE FÖR LIVET...


Senegal, denna underbara plats. De gladaste människorna jag träffat trots deras förutsättningar. Där tacksamhet och kärlek väger tyngst. Där man är glad för det lilla man har och får i livet.Efter en resa som denna kommer din syn på livet ändras och du kommer känna en otrolig tacksamhet för allt du tar för givet här hemma.

Detta yoga-retreat kommer fokus vara på yoga och meditation. Vi kommer att utföra mer aktiv yoga vissa dagar kombinerat med lugnare yin inspirerat andra dagar. Vi anpassar upplägget efter er.

Vi kommer bo på hotellet Le Bendoula som ligger i byn Kafountine. Ett charmigt traditionellt afrikanskt hotell precis intill havet och med gångavstånd till floden. Boendet består av små bungalow-liknande rum med veranda. Hotellet sköts av underbar och hjälpsam personal.


Hur en dag kan se ut

Yogan kommer att utföras under palmerna i den härliga vita sanden. Kanske kommer de små hundarna som är bosatta på hotellet och håller oss sällskap. De lugnade vågorna som sköljer in på stranden bidrar till ett inre lugn och skapar den perfekta stämningen utan musik eller distraktioner.


Den lite mer aktiva yogan kommer att hållas under tak på hotellets uteplats, alternativt några minuters promenad in i träsket bakom hotellet. Smyger vi dit tidigt en morgon kommer vi kunna se och höra många sorters fåglar och om vi har tur även apor.


Förmiddagarna bjuder på frisk och aningen sval luft vilket gör det perfekt att ta en promenad in i fiskebyn, ett yogapass eller en utflykt. Vid lunch stiger värmen. Framemot eftermiddagen tillkommer en otrolig värme upp emot 35 grader. Så glöm inte att ta med er badkläder och hög solkräm.


Hotellet har fullständiga rättigheter. Läs mer under ”hotelbendoula,com ”.

Kafountine ligger i Ziguinchor regionen och är inbäddade i frodig grönska med miltals stränder. Gå in på www.hotelbendoula.com för att se mer om hur vi bor!

Det tar ca 40 min att gå in till byn. Man kan även åka taxi!


Ta med din partner, vän eller väljer du en resa för dig själv?


Kostnad

18 600 kr. I priset ingår reguljärt flyg från Köpenhamn Kastrup eller Stockholm-Banjul, Gambia t/r, transfer till och från Kafountine som tar ca 2 h med minibuss, dubbelrum på Hotel Le Bendoula, halvpension, yoga och meditationer samt två utflykter till Ziguinchor och flodturen till ön Boune.

Flygpriset gäller för reservation vid eventuella förändringar. Mer utförlig information vid anmälan och/ eller förfrågan. Vid händelse om avbokning får man handpenning tillbaka två månader innan avgång. Nio veckor före avresan erhålls ingen återbetalning.


Obs! Antalet är begränsat till 20 personer och minst 10. Vi reser med West AfricanTravel AB. Arrangören har fullständiga rättigheter och lagstadgad resegaranti hos kammarkollegiet.

Är du intresserad av att följa med?

Skriv ett mail tillvilda.olin@icloud.comså lovar jag besvara dina frågor samt godkänna din anmälan. I samband med anmälan betalar du 4000 kr i förskott. Anmälan är giltig först efter att anmälningsavgiften är betald. 


För funderingar och övrig information kontakta migvilda.olin@icloud.comellerulrika.olin@gmail.com. Ni kan även kika påhttps://www.hotelbendoula.com/för mer information om hotellet.


Ni är så varmt välkomna och följa med oss på denna resa☀️Arrangerad av

Resan är skapad av oss, Vilda Olin och Ulrika Olin tillsamamns med West African Travel. Läs mer om Ulrika Olin på yogaochharmoni.se.